Webbsverige

Ikon

Listar nysläppta kampanjer, sajter och webbtjänster med Sverigekoppling

Open your world
Länk: http://www.ef.com/campaign/3d/
Projekt: Open your world
Kund: EF Education First
Byrå: WRECK

Wreck bryter ny mark i Sverige med tekniken som har använts i denna unika kampanj för EF Education First Ltd – The World Leader in International Education.

EF Education First lanserar den globala kampanjen “Open your world”. Wreck har producerat och regisserat den stereoskopiska 3D-filmen för webbkampanjen, med sammanhängande material för bland annat 3D-glasögon och broschyrer.

Wreck och postproduktionsbolaget Important Looking Pirates blir därmed först i Sverige med en stereoskopisk 3D-webbkampanjfilm som integrerar live action (filmat material) med 3D-animation. “En storhet med att bryta ny mark med stereoskopisk 3D är att det i högre grad motiverar och engagerar målgruppen till att själva aktivt göra valet till att besöka sajten och ta till sig av budskapet i filmen.” säger Robert Grave, projektledare på Wreck.

Målsättningen med filmen är att den ska väcka nyfikenhet och lust till att plugga språk utomlands med EF. Filmen ska liksom EF, kännas rolig, innovativ och internationell.

Robert Grave, projektledare på Wreck tillägger “Det har under en lång period funnits ett stort intresse i branschen och hos kunder att kommunicera med stereoskopisk 3D men få har hittillt vågat ta steget. Att vi fick möjlighet till detta med ett varumärke som EF hade vi inte ens vågat drömma om.”

Important Looking Pirates stod för postproduktionen och Rezq var stereografer. Teknik som har använts är ColorCode 3-D – den nya och överlägset bästa 3D-tekniken.

Länk till kampanjsidan med filmen: http://www.ef.com/3d

Om Wreck
Wreck är en kreativ byrå samt ett regikollektiv som är representerade av ACNE i Sverige och WorldWide. http://www.wreck.se

Om EF Education First
EF grundades i Lund 1965 och är idag ett världsledande utbildningsföretag med över 400 skolor i 53 länder. EF inriktar sig på språkutbildning, utbytesprogram och akademiska studier på universitetsnivå. http://www.ef.com

Kund: EF Education First / Mats Ulenius Projekt: “Open your world”

Byrå / Produktionsbolag: Wreck Projektledare / Producent: Robert Grave Regissörer: Wreck Postproduktion: Important Looking Pirates Stereografer: Rezq Musik: Carl-Michael Herlöfsson

 

Annonser

Filed under: Övrigt, Kampanj, Sajter, , ,

2 Responses

  1. Birger skriver:

    de bryter ny webbmark genom att visa film … här kommer ett förslag på en bättre text om kampanjen: ”wreck lanserar en sida där man behöver anmäla sitt intresse för en kurs för att kunna se en film de spelat in”. obs, inget fel med det, jag menar bara att det hade varit en bättre beskrivning i sammanhanget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om Webbsverige

Jag som startat bloggen heter Emil Ovemar. Webbsverige är ett fritidsprojekt. Du kan komma i kontakt med mig på dessa ställen:

LinkedIn LinkedIn

Twitter Twitter

Jag som numera driver bloggen tillsammans med Emil heter Christoffer Du Rietz. Här kan ni hitta och komma i kontakt med mig:

LinkedIn LinkedIn

Twitter Twitter

Webb durietzdesign.se


Jag som hjälper till att driva webbsverige tillsammans med Emil och Christoffer heter Thomas Krajewski. Du hittar mig här:

LinkedIn LinkedIn

Twitter Twitter

Webb krajewski.se


Även jag hjälper till att driva webbsverige. Mitt namn är Claudio Moyano och ni hittar mig här:

LinkedIn LinkedIn

Twitter Twitter

Webb claudio-moyano.se

Tipsa

Webbsverige samlar nya sajter, kampanjer och webbtjänster med Sverigeanknytning. Tipsa gärna!
Webbsverige presenterar: Webbfredag

Webbsverige på Twitter