Webbsverige

Ikon

Listar nysläppta kampanjer, sajter och webbtjänster med Sverigekoppling

Kisenja – The Comic

Kisenja - The Comic

Katarina Emgård startar webbserien Kisenja som även är ett klädmärke.

Serien
Under ett nytt årtioende i en alternativ dåtid möter vi 5 superhjältar som förenas av deras längtande efter en bättre värld och nyfikenhet för det fördolda och mystiska. De 5 kommer genom seriens gång sluta upp på en mörk och kall plats vi känner till som Norden. För vid tidernas slut kommer de alla att kämpa för sin frihet.

I första avsnittet av Kisenja serien möter vi Vidar, Valentine, Pauline, Marjani och Danielle. Fem individualister med väldigt olika livsstil och sätt att uttrycka sig på. Men en sak har de gemensamt och det är deras känsla för mode.

Om du trodde att du sett de sista superhjältarna bli mytomspunna så har du inte läst om Paulines badrumsskåp med ramboknivar, hur Marjani går med i ” Global Liberation” eller om Vidars magiska intuition för att skapa rätt ljud vid rätt tillfälle.

Kisenja serien släpper nya avsnitt var 3-4 vecka och är gratis att läsa på nätet. Den är skriven på engelska.

Klädmärket
Med viljan att skapa ett djupare och mer betydelsefullt sätt att uttrycka kläder på kom Kisenja till liv. Genom att låta karaktärerna i serien bära de kläder som sedan säljs på webbshopen var det möjligt att kombinera humoristiska, världskritiska och avspända åsikter med kläderna, detta genom att integrera serien med kläddesignen.

För att kunna bära superhjältekläderna måste du vara och agera som en superhjälte. Hur du tolkar det är upp till dig. Men var beredd på att klä dig i färg, sticka ut och känna dig sexig.

Kisenja Shoppen öppnar senare i höst!

Bakom kulisserna
Bakom Kisenja står Katarina Emgård. En tjej som skrattar för ofta, läser mycket fantasy och försöker spela på sin cello då och då. Efter ett års planerande och organiserande blev det äntligen möjligt att få göra det hon alltid drömnt om – att skapa ett helt nytt klädkoncept. Katarina designar, ritar och skriver serien, allt med lite hjälp från sina vänner. Där bland Torbjörn Buhré som är webbansvarig.

Annonser

Filed under: Sajter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om Webbsverige

Jag som startat bloggen heter Emil Ovemar. Webbsverige är ett fritidsprojekt. Du kan komma i kontakt med mig på dessa ställen:

LinkedIn LinkedIn

Twitter Twitter

Jag som numera driver bloggen tillsammans med Emil heter Christoffer Du Rietz. Här kan ni hitta och komma i kontakt med mig:

LinkedIn LinkedIn

Twitter Twitter

Webb durietzdesign.se


Jag som hjälper till att driva webbsverige tillsammans med Emil och Christoffer heter Thomas Krajewski. Du hittar mig här:

LinkedIn LinkedIn

Twitter Twitter

Webb krajewski.se


Även jag hjälper till att driva webbsverige. Mitt namn är Claudio Moyano och ni hittar mig här:

LinkedIn LinkedIn

Twitter Twitter

Webb claudio-moyano.se

Tipsa

Webbsverige samlar nya sajter, kampanjer och webbtjänster med Sverigeanknytning. Tipsa gärna!
Webbsverige presenterar: Webbfredag

Webbsverige på Twitter

%d bloggare gillar detta: