Webbsverige

Ikon

Listar nysläppta kampanjer, sajter och webbtjänster med Sverigekoppling

Webbfredag #2 29 maj

Webbfredag #2 29 maj

www.webbfredag.se

Det är dags för Webbfredag #2 den 29 maj. Den här gången är vi hos Söderhavet. Vi har blivit några fler sen senast, nu är 28 byråer med i Webbfredag. Det innebär tyvärr att alla anställda på alla byråer inte får plats på varje Webbfredag.

Ett system för att hantera alla personer och inbjudningar har byggts av Daytona. Varje byrå har en administratör som skapar konton för alla på byrån. Alla som har ett konto får ett mail med inbjudan till varje Webbfredag. Genom att klicka på en länk i mailet kan man svara ja eller nej till inbjudan men man kommer också att kunna logga in med sina inloggningsuppgifter för att se vilka andra som tackat ja.

Om du jobbar på någon av byråerna som är med i Webbfredag ska du ha fått ett mail med ämnesraden ”[Webbfredag] Your username and password” från avsändaren WordPress <wordpress@webbfredag.se>. Om du inte har fått ett sådant mail bör du kontakta din lokale Webbfredagadministratör.

Just nu (12.22 14/5) har 401 personer lagts in i systemet från alla byråer förrutom AD&D, Pool, Some Guys och Tewonder. Om du jobbar på någon av dessa byråer och vill gå får du hugga tag i den på byrån som sköter Webbfredagfrågorna.

Webbfredag #3 äger rum hos Doberman 12/6. Det blir lite tätt mellan gångerna inför sommaruppehållet men å andra sidan är det ju en ganska trevlig tid på året att umgås och dricka öl.

Inbjudan till Webbfredag #2 hos Söderhavet kommer (förmodligen) att mailas ut fredag 15/5. Var redo att svara ja om du vill gå! Det är först till kvarn som gäller och det finns bara 100 platser.

Nu återstår bara en fråga – Vad dricker man för öl i Söderhavet? Beach Bum Blonde Ale?

Annonser

Filed under: Övrigt,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Om Webbsverige

Jag som startat bloggen heter Emil Ovemar. Webbsverige är ett fritidsprojekt. Du kan komma i kontakt med mig på dessa ställen:

LinkedIn LinkedIn

Twitter Twitter

Jag som numera driver bloggen tillsammans med Emil heter Christoffer Du Rietz. Här kan ni hitta och komma i kontakt med mig:

LinkedIn LinkedIn

Twitter Twitter

Webb durietzdesign.se


Jag som hjälper till att driva webbsverige tillsammans med Emil och Christoffer heter Thomas Krajewski. Du hittar mig här:

LinkedIn LinkedIn

Twitter Twitter

Webb krajewski.se


Även jag hjälper till att driva webbsverige. Mitt namn är Claudio Moyano och ni hittar mig här:

LinkedIn LinkedIn

Twitter Twitter

Webb claudio-moyano.se

Tipsa

Webbsverige samlar nya sajter, kampanjer och webbtjänster med Sverigeanknytning. Tipsa gärna!
Webbsverige presenterar: Webbfredag

Webbsverige på Twitter

%d bloggare gillar detta: